A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей
Березівської сільської ради Житомирського району Житомирської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Проєкт "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Сьогодні в Іванівському ліцеї Березівської сільської ради пройшов І етап змагань вид (волейбол) в рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події - "Разом переможемо"!

12:07 29.01.2024

День Соборності України

З нагоди Дня Соборності України учні початкової ланки нашого ліцею утворили "ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ". Ця акція відбулася вперше 21 січня 1990 року та є однією з наймасштабніших у світовій історії. Тоді українці взялися за руки і зв'язали "живим ланцюгом" Київ зі Львовом. Саме "живий ланцюг" став одним із важливих кроків до відновлення Української Держави. Люди взялися за руки, щоб продемонструвати Соборність України на шляху до незалежності . Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Цілісність буде відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність - мета Перемоги.

10:57 22.01.2024

Новорічний ранок

Вітаємо усіх з Різдвом Христовим та з Новим роком! У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваш дім та у нашу країну, нехай радість наповнить душі, а любов — серця. Нехай усе погане залишиться у старому році, з вдячністю буде засвоєно уроки життя. Нехай наступний рік, вступаючи в законні права, подарує: свободу, легкість, мир, любов, віру нових людей, теплі обійми, здоров'я, затишок, радість

11:14 20.12.2023

День Святого Миколая

Свято Миколая – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні, а оскільки всі учні початкової ланки були слухняними і старанно навчалися, то Святий Миколай завітав до них у гості. Діти не розгубилися: розповідали вірші, співали пісень. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконують нас, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

12:59 06.12.2023

День Збройних Сил України

Символічно так склалося, що за новим календарем День Святого Миколая співпадає з Днем Збройних Сил України. Адже наші воїни,як і Святий Миколай роблять добро і творять чудеса, захищаючи наш з вами спокій та рідну землю. І в цей день хочеться в черговий раз їм подякувати та побажати міцних сил і незламної віри, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Наша шана загиблим і честь живим! Напередодні нашими ліцеїстами було передано 2 маскувальні сітки та 50 окопних свічок нашим захисникам, які поверталися з відпусток на захист східних рубежів. Хлопцям-однокласникам, які ще 5-6 років тому сиділи за партами нашого ліцею, а зараз захищають нас на різних напрямках. Ви - наші герої! Наша вам вдячність і любов! Нехай Господь охороняє ваш шлях.

12:59 06.12.2023

ОБРЯДОВИЙ ПІСНЕСПІВ

Напередодні Дня Святого Миколая в Березівській громаді серед здобувачів освіти пройшов фестиваль-конкурс обрядового піснеспіву до циклу зимових свят, організований відділом освіти, молоді та спорту за підтримки відділу культури..Змагання проходили у двох номінаціях: - обрядовий піснеспів (виконання колядок та щедрівок); - фрагмент обрядового дійства. Варто відзначити, що у святковій залі яблуку ніде було впасти. Учасниками конкурсу були школярі від найменших діток і до старшокласників. І те, як вирували дитячі емоції під час перевдягання, повторювання слів та останніх приготувань, не може не радувати. В номінації «Фрагмент обрядового дійства» найглибше суддів та всіх присутніх вразила постановка «Андріївських вечорниць» Іванівськими ліцеїстами, за що вони й отримали найвищу нагороду — переможний диплом І ступеня. В номінації "Обрядовий піснеспів" наші учні отримали диплом ІІІ ступеня. Вітаємо! Також постановка "Андріївські вечорниці" є учасником обласного конкурсу "Обрядовий піснеспів"

12:45 06.12.2023

Житомирський музей пожежної охорони

Учні 5 та 8 класів нашого ліцею разом із класними керівниками Ващенко І.В. та Кошубською Т.М. відвідали Житомирський музей пожежної охорони. Експозиція музею розповідає про історію становлення сучасної пожежної служби міста, охоплюючи величезний часовий період в півтора сторіччя. У музеї представлено спеціальне пожежне обмундирування і спорядження різних епох, старі фотографії, макети рухомий техніки і документальні свідчення роботи служби, а також представлена ​​історія формування системи пожежогасіння і пожежної техніки.

11:37 11.10.2023

День працівників освіти

Учні 11 класу підготували конкурсну програму  для вчителів "Блондинки та блодини проти брюнетів та брюнеток".Вчителі із задоволенням брали участь в конкурсах. Перемогла дружба)

11:35 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень